Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Welcome to FFH, where all your dreams come true!

DOWNLOAD 1.3 HERE!  (Read 62726 times)
Pages: [1] 2 3 ... 15
Archael Logged
  • share
  • [June 09, 2008, 01:44:55 AM]
DOWNLOAD 1.3 HERE!
« on: June 09, 2008, 01:44:55 AM »

? ? ? ? DOWNLOAD ? ? ? ? HERE ? ? ? ?
___________________________________________________________________________

Current PSX Version: 13033

Current PSP Version: 13030x


Easytype Versions:13030


Video 1.3 Patching Tutorial!

Instructions:
Visit the Download Link and download the patch (.ppf) file along with
PPF-O-Matic. Make sure to grab the appropriate versions. Open PPF-O-Matic and
under "ISO FILE" or "IMAGE" select your Unmodified FFT ISO or Image.
Under "PATCH" select the 1.3 .ppf file. Hit "APPLY" and play.
« Last Edit: September 05, 2009, 04:28:26 PM by Archael »
woodenbandman Logged
  • share
  • [July 22, 2008, 04:39:40 PM]
(No subject)
« Reply #1 on: July 22, 2008, 04:39:40 PM »
due to the massive new upgrades made to monsters I motion that Hamedo be made to effect them.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by woodenbandman »
terminus Logged
  • share
  • [July 24, 2008, 10:14:39 PM]
(No subject)
« Reply #2 on: July 24, 2008, 10:14:39 PM »
hello every1
So that's it there wont be any other update?
Is this like a final version or something like that?

I have been playing 1 or 2 weeks (on the work mostly ;p)the latest patches and cause of minimum free time i couldn't give any feedback.

GJ either way i have been playing this game almost 10 years now and i was always hopping for something more difficult or a multiplayer patch so your project makes half happy :D

Thank you
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by terminus »
Argg0 Logged
  • share
  • [July 24, 2008, 10:50:31 PM]
(No subject)
« Reply #3 on: July 24, 2008, 10:50:31 PM »
You should keep a change log writing down the differences from 1.3XX to 1.3XX+1
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Argg0 »
Archael Logged
  • share
  • [July 25, 2008, 05:47:05 AM]
(No subject)
« Reply #4 on: July 25, 2008, 05:47:05 AM »
Quote from: "terminus"
hello every1
So that's it there wont be any other update?
Is this like a final version or something like that?


yes this is the final version of 1.3

we will, however, update this version with bug fixes as necessary, that is why you see the number at the end of the file name

fftv13011
fftv13012
fftv13013 <--- current one

etc etc

1.3 underwent major changes while it was still a beta

there will be no major changes to this version, that is why it is called a "final" version
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Archael »
trickstardude7 Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 12:04:50 AM]
(No subject)
« Reply #5 on: July 26, 2008, 12:04:50 AM »
Woot! I am trying this out now Great work Archael I cant wait for the random battles :D
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by trickstardude7 »
Archael Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 12:24:33 AM]
(No subject)
« Reply #6 on: July 26, 2008, 12:24:33 AM »
nope

some randoms battles are easy

some are normal

some are hard

some are insane
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Archael »
trickstardude7 Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 12:48:11 AM]
(No subject)
« Reply #7 on: July 26, 2008, 12:48:11 AM »
lol on the first battle i was lazy and left ramza on auto battle JEEZ everyone was dead except Agrias and Gaffy and Agrias was almost dyeing Im scared  :shock:
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by trickstardude7 »
Dajsius [Posts: 16] Logged
  • View Profile
  • share
  • [July 26, 2008, 06:28:03 PM]
(No subject)
« Reply #8 on: July 26, 2008, 06:28:03 PM »
Hey..this looks fun, is this playable on the PC? Cause I looked at a video and I saw a mouse cursor.. o.o unless this is the playstation...or iunno haha.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Dajsius »
Archael Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 06:31:11 PM]
(No subject)
« Reply #9 on: July 26, 2008, 06:31:11 PM »
Quote from: "Dajsius"
Hey..this looks fun, is this playable on the PC? Cause I looked at a video and I saw a mouse cursor.. o.o unless this is the playstation...or iunno haha.


YOU NOOB WTF!?!? !@L@EOLOLOL


yes it is playable on PC (emulation) or PS1 (burning a disc with the modified files and playing it on a modded PS1)
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Archael »
Dajsius [Posts: 16] Logged
  • View Profile
  • share
  • [July 26, 2008, 06:32:55 PM]
(No subject)
« Reply #10 on: July 26, 2008, 06:32:55 PM »
Quote from: "Archael7"
Quote from: "Dajsius"
Hey..this looks fun, is this playable on the PC? Cause I looked at a video and I saw a mouse cursor.. o.o unless this is the playstation...or iunno haha.


YOU NOOB WTF!?!? !@L@EOLOLOL


yes it is playable on PC (emulation) or PS1 (burning a disc with the modified files and playing it on a modded PS1)
Rofl, yeah I are. :) Umm, where do I gets a emulator? :3
edit: Wait im sure I know how to get an emulator. but once I do that and get the game for it, where do I put the files? and WHAT files do I download? o.o
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Dajsius »
Archael Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 07:05:22 PM]
(No subject)
« Reply #11 on: July 26, 2008, 07:05:22 PM »
Quote from: "Dajsius"
Rofl, yeah I are. :) Umm, where do I gets a emulator? :3
edit: Wait im sure I know how to get an emulator. but once I do that and get the game for it, where do I put the files? and WHAT files do I download? o.o

go to the download topic at the top of this forum (this topic, the first post in this topic)
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Archael »
Dajsius [Posts: 16] Logged
  • View Profile
  • share
  • [July 26, 2008, 11:22:27 PM]
(No subject)
« Reply #12 on: July 26, 2008, 11:22:27 PM »
I got umm, an emulator. I downloaded FFT. Which is 3 files total. Right? called FFTactics.img/.sub/.cdd I have folders called bios, cards, cgimages, saves, screenshots and utils. Where do I put these? Also when I try to run the PSX emulator. it says it requires a BIOS image...and when I go in the bios folder theres a note saying to.."put scph1001.bin here" So..I didnt get that file scph1001.bin with my download..where do I find it? If I need it..
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Dajsius »
Cyberblade Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 11:24:20 PM]
(No subject)
« Reply #13 on: July 26, 2008, 11:24:20 PM »
yes you need scph....

and the img you put anywhare you want it doesnt have to be in that folder.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Cyberblade »
Dajsius [Posts: 16] Logged
  • View Profile
  • share
  • [July 26, 2008, 11:29:39 PM]
(No subject)
« Reply #14 on: July 26, 2008, 11:29:39 PM »
Quote from: "Cyberblade"
yes you need scph....

and the img you put anywhare you want it doesnt have to be in that folder.
Okay, so where do I find this scph file? It didnt come with my download.
edit: Also when I put the patch on or whatever. it said to do burn it into the CD or something. I have no clue..
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Dajsius »
Cyberblade Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 11:36:31 PM]
(No subject)
« Reply #15 on: July 26, 2008, 11:36:31 PM »
just click ok after it says burn to cd and google for scph youll find it
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Cyberblade »
samuchan [Posts: 244] Logged
  • View Profile
  • share
  • [July 26, 2008, 11:49:25 PM]
(No subject)
« Reply #16 on: July 26, 2008, 11:49:25 PM »
Did you made sure arrow guard works against concentrate?
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by samuchan »
Archael Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 11:51:44 PM]
(No subject)
« Reply #17 on: July 26, 2008, 11:51:44 PM »
Quote from: "samuchan"
Did you made sure arrow guard works against concentrate?

When has it not?

Arrow Guard has always worked vs. Concentrate.

It is a chance to block the attack based on Brave, much like Blade Grasp worked vs. Concentrate.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Archael »
orangejulius56 Logged
  • share
  • [July 26, 2008, 11:53:23 PM]
(No subject)
« Reply #18 on: July 26, 2008, 11:53:23 PM »
Quote from: "Archael7"
Quote from: "samuchan"
Did you made sure arrow guard works against concentrate?

When has it not?

Arrow Guard has always worked vs. Concentrate.

It is a chance to block the attack based on Brave, much like Blade Grasp worked vs. Concentrate.

I believe he was referring to your 10 archer video at zirekile. The guest ninja had arrow guard but the archers concentrate was bypassing it.

http://www.youtube.com/watch?v=2derf3pV ... 4&index=39
« Last Edit: July 27, 2008, 12:01:06 AM by orangejulius56 »
samuchan [Posts: 244] Logged
  • View Profile
  • share
  • [July 26, 2008, 11:56:18 PM]
(No subject)
« Reply #19 on: July 26, 2008, 11:56:18 PM »
I thought arrow guard blocks all arrows regardless of brave.  Did you change it in 1.3?
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by samuchan »
Pages: [1] 2 3 ... 15